Ofiter SPP s-a sinucis

Un ofițer SPP s-a sinucis în stradă, în zona Tineretului din Capitală

Un militar s-a sinucis, miercuri, în zona Tineretului-Şincai din Capitală. El a murit la spital, la scurt timp după ce a fost adus, din cauza unei împușcături în piept.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Bagdasar-Arseni”, Florian Bica, a declarat că bărbatul care a fost adus la unitatea sanitară a decedat, acesta având o rană în zona toracică produsă prin împuşcare.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Protecţie şi Pază, Bogdan Onea, a declarat că bărbatul era ofiţer SPP neoperativ, iar miercuri era în timpul liber. Onea a precizat că ofiţerul SPP avea 38 de ani, era căsătorit şi avea un copil.

Update ora 14:16 – Bărbatul găsit astăzi împuşcat la intersecţia bulevardului Şincai cu Tineretului a încetat din viaţă. El fusese transportat în stare gravă la Spitalul Bagdasar Arseni.

Potrivit ultimelor informaţii, bărbatul era subofiţer SPP, nu era operativ, şi s-a împuşcat cu arma personală. Avea 39 de ani, era căsătorit şi avea un copil.

Update ora 14:05 – Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul împuşcat este militar, fiind informat Parchetul Militar pentru a dispune măsurile de competenţă.

Militar Impuscat

Update ora 13:15 – Martorii povestesc că unul dintre focurile de armă s-a auzit mai tare, al doilea mai înfundat. Oamenii care au văzut scena au sărit în ajutorul bărbatului până la sosirea ambulanţei. O doamnă i-a desfăcut bluza şi a încercat să vorbească cu el.

Update ora 13:15 – Bărbatul împuşcat a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, pentru a i se face evaluarea.

Militar Impuscat

Update 12:53 – Bărbatul se află în stare critică, este resuscitat de medicii SMURD.

Bărbat împuşcat în stradă, în centrul Bucureştiului, lângă Par…

BREAKING NEWS! MILITAR împuşcat în stradă, în centrul Bucureştiului, lângă Parcul Tineretului. Toate detaliile, aici: https://goo.gl/GRvWwT

Posted by Observator on 10 Mai 2017

sursa: observator.tv

Facebook Comments
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *